El comú no reubicarà els 14 eventuals del servei de neteja

Els afectats per la privatització del Centre de Congressos seran quatre

El comú no reubicarà els 14 eventuals del servei de netejaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú no reubicarà els 14 treballadors temporals del servei de recollida de la brossa que s’externalitzarà. Només es recol·locaran els fixos, també 14, ja que cap d’ells s’ha postulat per traslladar-se a l’empresa que guanyi el concurs –dos d’ells van estudiar aquesta opció–, encara per concretar. El conseller de Medi Ambient, David Astrié, va manifestar ahir que el compromís de la corporació era garantir que la companyia que es faci càrrec del servei mantingui els treballadors amb les mateixes condicions laborals, és a dir, sou i antiguitat, i que els ofereixi un contracte d’un mínim de quatre anys, i va assenyalar que cap empleat els ha mostrat la seva disconformitat.

Etiquetes:

Astrié també va indicar que la corporació allargarà el contracte dels treballadors temporals mentre no es faci efectiva l’externalització i no puguin començar a treballar a l’empresa.

Per altra banda, el Sitca va mantenir una reunió amb l’equip de govern i van ser informats que els treballadors afectats per la privatització de la gestió del Centre de Congressos seran quatre. Aquests empleats treballaran a altres departaments, mentre que la resta del personal continuarà desenvolupant les mateixes tasques que fins ara.

tracking