Sant Julià de Lôria

Manel Torrentallé es dóna de baixa d'Unió Laurediana

El president del partit diu que “és ben lliure de fer el que cregui convenient”

Manel Torrentallé es dóna de baixa d'Unió LauredianaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manel Torrentallé s’ha donat de baixa d’Unió Laurediana, el partit del que fou fundador i número dos el passat mandat. L’antic cònsol menor del comú de Sant Julià de Lòria va lliurar a principis d’aquesta setmana als responsables del partit la carta on anunciava la seva retirada, segons va confirmar ahir el president d’UL, Carles Verdaguer, el qual va declinar especificar els motius de la renúncia. “Em va donar la baixa i la vam signar. No ens vam reunir”, va explicar, alhora que va afegir que no serà fins al setembre que els membres de la formació es reuniran per parlar de la decisió presa pel ja antic militant d’UL.

El màxim responsable d’Unió Laurediana va indicar que els arguments de Torrentallé estan especificats al document, però va evitar revelar-ne cap detall sense abans parlar-ne amb els companys de files. “Ha volgut plegar. És ben lliure de fer el que cregui convenient. A partir d’aquí cap comentari a fer”, va manifestar ahir en declaracions al Diari.

Trajectòria polèmica

Manel Torrentallé es va presentar a les eleccions comunals del 2012 com a número dos d’Unió Laurediana, candidatura que va encapçalar Montserrat Gil. El tàndem va protagonitzar un mandat polèmic. Sobre els antics cònsols pesen les crítiques a la gestió de Naturlandia, que ha deixat un deute milionari al comú, i l’escàndol dels pagaments no acreditats amb les targetes de la corporació.

El partit es va presentar a les eleccions del passat 13 de desembre sense ni Gil ni Torrentallé al capdavant. Les va perdre per només 14 vots, derrota que va posar fi a 12 anys de governs d’UL.

tracking