Ld'A critica la “improvisació” del comú

Víctor Pintos denuncia que els canvis en el pressupost mostren la falta de planificació de la majoria liderada per Conxita Marsol

Ld'A critica la “improvisació” del comú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Liberals d’Andorra (Ld’A) va considerar ahir que la gestió del comú d’Andorra la Vella està marcada per la “improvisació” i la falta de “planificació”, després que el dijous anunciés una modificació pressupostària d’uns 900.000 euros aprovats el mes de febrer.

En aquest context, en la darrera sessió comunal celebrada abans de les vacances d’estiu, l’equip de govern liderat per Conxita Marsol va explicar que es redueix 500.000 euros la partida d’inversions perquè l’embelliment de Meritxell, pressupostat en 300.000 euros, es realitzarà l’any que ve i la remodelació de l’avinguda Enclar, amb un cost de 400.000 euros, costarà la meitat perquè part del seu desenvolupament l’assumirà la propietària. Part d’aquests diners es destinaran al Mercat de Nadal, que estava pressupostat en 200.000 euros i pujarà fins als 360.000 euros; els costos de l’enllumenat nadalenc que s’incrementaran 150.000 euros; o es destinaran 86.000 euros a crear un informatiu comunal i per al servei fotogràfic.

En aquest context, el conseller liberal Víctor Pintos va posar ahir de manifest que es destinen aquests diners al departament de Comunicació, al Mercat de Nadal i a l’enllumenat “sense haver fet cap estudi previ del retorn d’aquesta inversió per a la parròquia”, segons un comunicat.

A banda d’això, Ld’A va posar en relleu que també es va decidir ajornar 370.000 euros destinats a arranjar la façana del centre esportiu dels Serradells. La setmana passada el comú va anunciar que a partir d’ara els vianants i vehicles hauran d’entrar pel pàrquing pel perill de despreniments. Per a Pintos existeix una “manca de comunicació entre els departaments del comú”, que això explicaria “que l’equip de Conxita Marsol decidís ajornar la inversió de 370.000 euros destinada a arranjar la façana i que l’endemà es conegui un informe que obliga a augmentar el perímetre de seguretat de la instal·lació esportiva”, va destacar el conseller.

“La falta d’una acurada planificació i la improvisació torna a ser la bandera de Marsol i el seu equip”, va sentenciar Pintos.

tracking