Sopa de Cabra serà el plat fort de la festa major laurediana

El comú hi destina un pressupost de 180.000 euros, similar al de l’any passat

Sopa de Cabra serà el plat fort de la festa major laurediana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup de rock català Sopa de Cabra serà el “concert estrella” de la festa major de Sant Julià de Lòria d’enguany, que se celebrarà del 29 de juliol al 2 d’agost. Així ho van confirmar ahir el conseller de Cultura, Josep Roig, i la cap de Cultura, Laura Rogé, durant la presentació del programa festiu. El grup català actuarà el dia 2 presentant el seu darrer treball, Cercles. Rogé va indicar que comptar amb l’actuació de Sopa de Cabra “ens omple d’il·lusió”, ja que va recordar que l’any 1990 van estar a punt d’actuar però la pluja ho va impedir.

El comú destina un pressupost de 180.000 euros a organitzar una cinquantena d’activitats, un pressupost que es va indicar que és similar al de l’any passat. Quant a la resta de concerts, la matinada de dissabte, a partir de dos quarts de dues, actuarà el grup de versions La loca histeria, mentre que diumenge a mitjanit, el dia dedica al públic més gran, serà el torn Sirex&Mustang, dos dels grups de més èxit dels anys seixanta i setanta. Pel que fa a les actuacions adreçades al públic més juvenil, dilluns la plaça de la Germandat acollirà quatre concerts amb Els Catarres, Animal, Doctor Prats i Freyja.

Tampoc faltaran els actes esportius i els més tradicionals com la cercavila de parelles de solters i solteres pels carrers de la parròquia, la Passa, el ball Cerdà o el ball de la Marratxa. També hi haurà animacions infantils, gegants, havaneres i el castell de focs per cloure la festa.

tracking