Josep Vila, cònsol major de Sant Julià de LòriaComú de Sant Julià de Lòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Vila, va explicar ahir que es confia que en el termini d’un mes ja es podrà disposar de l’auditoria sobre Naturlandia que ha de permetre conèixer amb pèls i senyals la situació del parc i alhora elaborar tant el pressupost de Camprabassa com el del comú. “Mirarem d’acabar el pressupost de Camprabassa i veure si es pot reduir la despesa o augmentar l’ingrés per tal que Camprabassa es mengi menys cèntims del comú de Sant Julià”, va afirmar Vila, que va deixar clar que “ens interessa fer-ho bé” i que els pressupostos “aniran en paral·lel”. El cònsol va explicar que “s’està treballant amb el pressupost del comú”. Malgrat que no va voler avançar encara les mesures que es poden prendre al parc, no va amagar que una de les propostes que hi pot haver sobre la taula és un increment de les tarifes d’entrada al parc.

D’altra banda i pel que fa a la liquidació dels comptes del 2015, va explicar que s’espera que es pugui tenir “en breu” ja que “està bastant enllestida”. Vila va apuntar que “em temo que portarà pèrdues a Camprabassa i hem de mirar com financem aquestes pèrdues”. A més, va afegir que és molt probable que l’endeutament de la corporació se situï “al voltant del límit” fixat per la Llei de finances comunals.

El cònsol ho va explicar després de la sessió de consell de comú que es va celebrar per tal de fer la subhasta de la muntanya de Francolí.

tracking