x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Les set claus

Gaudir o tenir èxit?

Actualitzada 03/12/2022 a les 06:19
La paraula èxit es pot definir com el resultat feliç d’una actuació. Segons això, entenem la felicitat com un estat d’ànim que s’aconsegueix amb l’èxit en una o més àrees de la nostra vida, però per a cada persona poden significar coses diferents.
Per a alguns l’èxit consistirà a formar una família i viure de manera idíl·lica amb els fills; per a altres, ser director d’una gran empresa o muntar un negoci reconegut; mentre que per a molts altres l’èxit equivaldrà en viure sense preocupacions.


Es poden escoltar, estudiar o aprendre centenars de consells per gaudir de la vida; dels amics, familiars, companys o grans mestres. Però el més vital és tenir l’ocasió d’haver-los gaudit plenament.


Quan rebem una proposta o un consell, el millor és adaptar-la a la nostra realitat. Reflexionar-la i adaptar-la personalment és la millor manera de proposar-se una vida plena, sana i amb energia.


Aquí et deixo algunes idees: viu, recorda que respires. És important recordar que ets viu a cada segon. Somia, cultiva les teves il·lusions. Només els morts deixen de somiar. Comparteix, no estàs sol. Somriu, tots hi guanyareu. Quan comparteixes el teu somriure, s’obre un món de possibilitats al teu voltant. Sent, mostra gratitud a la vida. Somriu a nous pensaments i emocions. Escolta’t a tu mateix. No et creguis tot allò que et diguin, selecciona. Actua, de manera congruent amb allò que diu el teu interior; amb valor, decisió i sentit comú. Respecta, com a forma de voler-te i actuar amb els altres; des de l’admiració i sense enveges. Aprèn i dona’t permís per equivocar-te. No oblidis els aprenentatges de la vida. Gaudeix, abans que sigui massa tard.


Sí, d’acord, és molt fàcil parlar d’aquestes coses, però, per on començo? El més útil és començar millorant la relació amb tu mateix, així que pots escoltar-te i escoltar el teu cos per saber millor què necessites per començar.

T’atreveixes a gaudir la vida?
  • #1 Groc
    (03/12/22 20:43)

    Preciós Carles

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts