Creat:

Actualitzat:

L’educació és un dels pilars en els quals se sustenta tota societat democràtica i desenvolupada. L’educació és la base de la llibertat i del pensament crític, per aquest motiu les dictadures no la potencien. Què ensenyem, com ho fem, de quina qualitat és l’ensenyament... és bàsic per al futur. Donar una bona oferta formativa des dels primers anys fins als cicles professionals i la universitat potenciarà sens dubte els joves del país.

Aquesta setmana s’inaugurava l’any acadèmic de la Universitat d’Andorra, un exemple d’èxit amb cada vegada un creixement més important tant d’alumnes com de titulacions que es poden fer presencialment o on-line. Una aposta de proximitat que pretén cobrir inicialment les carreres més demanades i amb més sortida professional al país.

Aquest sistema més reglat es complementa cada cop més amb formacions continuades o específiques, tant per a estudiants com per a professionals o empreses que volen reciclar-se o millorar competències. Màsters, pràctiques i formacions més dedicades a desenvolupar aspectes concrets i útils.

És precisament pel flux i la combinació de docents i professionals especialitzats en sectors que es pot donar una formació completa. Explicant els conceptes mes teòrics i posant en relleu l’experiència dels professionals que coneixen el ter­reny. Apostant pel talent des de la base. El luxe del nostre sistema és precisament aquesta proximitat i fusió.

tracking