DE la meva agenda

Marona Meritxell

Tanquem els 3 torns de colònies i els dos campaments, que han acollit 740 infants

Creat:

Actualitzat:

Tanquem aquest diumenge 14 d’agost els 3 torns de colònies i els 2 campaments CAINA i TAMARROS d’AINA, que han acollit 740 infants i joves.

Et donem gràcies, Marona Meritxell, per aquests 46 estius de colònies que Andorra ha viscut sumant l’anhel de tots els nens i de totes les nenes d’ahir i d’avui.

Et donem gràcies per les vivències de convivència amarades de joia superant les polítiques de campanar que posen bastons a les rodes a VIRTUS UNITA FORTIOR.

Et donem gràcies per haver aconseguit unes vacances escolars més. “A l’estiu, cap infant sense colònies”, amb la generositat del Govern, dels Comuns de les 7 parròquies, de les entitats, de les famílies i de les persones que han apadrinat infants vulnerables. Gràcies a la Fundació Josep Anton Cerqueda, a les entitats bancàries Crèdit andorrà, Morabanc i Andbank, Fundació privada Armor, Associació ASCA, Inner Wheel, Rotary Club, Lyons Club, GrandValira social, Palau de Gel, Ensisa, Fundació Billach, Duró, Fundació Molines Marmesors, Mansos de Cor, Gol Solidari, Roca Ribes. Gràcies a ells un estiu més AINA ha ofert preu social: 315€ els 13 dies tot inclòs.

Et donem gràcies per les mares i pels pares que han confiat els seus fills i les seves filles a l’obra social, lúdica i educativa d’AINA. El suport, els suggeriments, les crítiques i l’esforç han estat clau perquè la mainada hagi viscut unes colònies i uns campaments màgics.

Et donem gràcies pels paisatges idíl·lics que ens regala Andorra que, com el Tabor de Jesús, transfigura els nostres infants i joves: Vall del Riu, Vall de Montaup, Vall d’Incles fins al llac de Juclar, pic i llac Montamalús, llac de l’Illa, Fontverd, Ensagents... Els bells paisatges no han canviat, però la nostra gent jove sí.

Et donem gràcies pels 93 monitors repartits en equips entre els tres torns de colònies i els dos campaments que des del voluntariat han completat l’educació familiar i l’educació formal escolar amb l’educació del lleure. Han après que la vida no la podem construir sols, que nosaltres necessitem els altres i els altres a nosaltres. Hem après a veure la importància de l’equip per construir un món més just, més humà i més alegre.

Et donem gràcies perquè els infants han estat un pou d’ensenyaments i hem après d’aquests grans mestres la importància de la senzillesa, de la sinceritat i de la curiositat.

Et donem gràcies per les treballadores de la casa Céu i Teresa, per la cuinera Carme, per la responsable de l’economia Esther i pels responsables del manteniment d’AINA, del Casal i de la Borda de Meritxell Jordi, Xavier, Pep i Núria. Una casa de colònies es manté amb l’esforç de tots.

Et donem gràcies pels banys de cançons, de natura andorrana: muntanyes i valls, aigua, sol, prats i animals que hem viscut alegrement amb les colònies Jumanji estiu 2022 amb la sort que ens han ensenyat a caminar cantant: “Cada dia un nou pas... Fent camí per la vida...”.

Marona Meritxell, tu amb la mà allargada i ben oberta ens has acompanyat cada dia fent-te present en els jocs, en les cançons, en les paraules dels educadors del lleure, en els somriures, en les mirades, en els somnis, en les llegendes, en les pregàries... Gràcies.

Marona Meritxell, en la missa jove de la teva solemnitat, donem gràcies a tothom perquè les il·lusions s’han fet realitat, com ho feres un dia Tu amb el teu Fill Jesús, el nostre company de camí que ens canta cada dia “Vine amb Mi, amic meu, farem junts el camí...”. Gràcies.

Confident del mossèn, dolça Mare de tots, feu que tot el que hem viscut i hem après continuï en la nostra vida... i sobretot, Marona Meritxell, que no t’oblidem mai.

tracking