TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Creat:

Actualitzat:

Aquest mes de juliol estem patint una de les onades de calor més fortes dels darrers anys, així ho han definit els professionals i així ho notem els ciutadans i les ciutadanes (qui no ha sentit un padrí o una padrina dir que no recorden uns dies de tanta calor). Els mateixos experts pronostiquen que aquesta calor augmentarà en els pròxims anys. Això demostra als més “negacionistes” del canvi climàtic que, malauradament, la Terra ens ha dit prou al maltractament que se li està fent i ens dona (ja des de fa anys) els senyals que ja en té prou.

Des del Partit Socialdemòcrata fa anys que avisem que el canvi climàtic és ja una realitat i que pot provocar la propera crisi sanitària en els pròxims anys (no ens ho inventem, sinó que els experts ens ho pronostiquen fa dies). És per això que des del PS creiem que hem de ser valents: l’ecologisme ha de ser present en totes les polítiques que es facin. El president del PS, Pere López, ja va anunciar en el darrer debat d’orientació política que el PS apostarà per l’ecologisme com a política transversal en totes les lleis que es presentin per part del nostre partit.

Arribem tard, i ho sabem, però mai és massa tard si ens posem mans a l’obra. Des del PS som valents i apostem de forma definitiva per polítiques verdes que millorin no només la nostra qualitat de vida a escala mediambiental, sinó que aquestes polítiques provocaran també millores econòmiques i socials en el nostre dia a dia.

Quan parlem de polítiques mediambientals no ho podem confondre amb la restricció tecnològica o vehicular en el nostre dia a dia. Parlar de polítiques verdes és parlar de polítiques que ens ajudaran a pal·liar les conseqüències de salut i socials per al nostre dia a dia. Però també en el futur.

El nostre tractament de la Terra repercutirà de forma directa en el dia a dia de les generacions futures. Des del PS sabem que el nostre proper programa electoral es pensarà i es farà pensant en tots els ciutadans i ciutadanes del nostre país. Però una cosa és clara, i és que totes les polítiques tindran un punt comú i transversal com són les polítiques verdes. En definitiva, o som verds, o no serem.

tracking