Creat:

Actualitzat:

La militància de Demòcrates està convidada dissabte vinent al sisè congrés ordinari del partit. S’havia de celebrar l’any passat, però les restriccions ens van obligar a retardar-lo fins aquesta tardor. Així doncs, amb cert alliberament de les mesures, podem donar al congrés de Demòcrates la notorietat i rellevància que es mereix. En altres paraules, podem obrir l’assistència a totes i tots els militants, la qual cosa ens alegra moltíssim.

Al llarg del congrés es debatran set ponències. Seran el canal per poder tractar, de manera pública i oberta, temes d’actualitat i de país, que ens afecten com a ciutadans i als quals volem contribuir a donar resposta. Destacarem temes que valoren moltes esferes del dia a dia de la ciutadania: ajuts socials, salut mental, joventut, pensions, foment del català, suport al teixit empresarial i diversificació econòmica.

Com a partit, tenim la responsabilitat de fer de vincle entre la societat andorrana i els que lideren el país, traslladant-los els neguits i demandes. També tenim la responsabilitat de fer propostes de millora que treballem com a partit.

D’altra banda, aquest congrés servirà per renovar els càrrecs de l’executiva.

Finalment, tot i que sense grans pretensions tenint en compte la situació que vivim, dissabte també podrem celebrar els primers deu anys de Demòcrates, cosa que ens enorgulleix i satisfà.

Han passat moltes coses des d’aquell febrer del 2011, en què ens vam establir com a partit. Hem viscut grans esdeveniments, n’hem patit alguns de molt complicats, però sempre hi hem estat.

Celebrar una dècada de vida demostra solidesa i que ja tenim una història darrere.

Estem agraïts als militants i afiliats que conformen aquesta gran família; compartim també la implicació amb d’altres que just comencen al món de la política. També valorem molt la nostra Secció Jove, que ens enriqueix amb el seu entusiasme i frescor.

Cadascuna d’aquestes persones unides amb la mateixa empenta, responsabilitat i il·lusió són les que treballen diàriament per seguir ajudant a escriure la millor història possible per a Andorra.

Les persones compten! Vingueu nombrosos dissabte! Us hi esperem! Per molts anys Demòcrates!

* Rosalina Areny, Secretària d’organització de DA

tracking