Creat:

Actualitzat:

Tal com va dir Arthur Balfour: “L’entusiasme mou el món.”

La gent sempre respon positivament a l’alegria i a l’entusiasme. L’alegria obre portes. Els éssers humans som éssers socials i ens agrada estar envoltats de gent amable, simpàtica, entusiasta, alegre, divertida, que somriu, amb energia.

Hi ha éssers humans irresistibles, amb els quals ens sentim tremendament a gust, i a més ho aconsegueixen de manera natural, sense aparent esforç. El seu denominador comú és l’entusiasme.

Són aquells que senten passió per la vida, pel coneixement, per la feina. Realitzen tot posant interès, amb bona energia, motivats i obtenint satisfacció per això, ja que els resulta agradable fer-ho. Són responsables, però també troben moments per divertir-se al treball i amb tot allò que fan. A més, fan aportacions significatives al seu entorn, obtenint d’aquesta manera un alt grau de satisfacció. També enfoquen el seu talent en tot el que els agrada, segueixen el camí fins als seus somnis i s’aparten dels ambients tòxics que poc els aporten. Tenen determinació per esquivar els obstacles que es presenten en el camí cap als seus objectius. Rebutgen les males companyies i s’envolten de gent bona. Concedeixen importància al que la té i se la treuen al que no, obviant els detalls que no tenen rellevància. Saben que per aconseguir l’èxit cal esforçar-se i treballar, res cau del cel, per tant, tracen el seu pla de ruta i treballen. Així i tot, estan oberts a altres opinions i aportacions positives que els ajudin a aconseguir allò que s’hagin proposat. I el millor de tot és que encomanen aquest entusiasme a tots aquells que els envolten.

Si aquesta és la teva forma de ser, et passaran coses bones. La teva actitud determina en gran part la teva vida. Per molts estudis, títols, habilitats i reconeixements que acumulis, si la teva actitud no és la més adequada, si ets una persona egoista, prepotent, superba i individualista, quedaràs molt lluny del teu potencial.

tracking