Creat:

Actualitzat:

No cal que ningú t’expliqui com has de viure la teva vida. En cada moment ets tu qui ha d’escollir com gaudeixes dels moments que mai saps quan s’aturaran, i la teva actitud és molt important, bàsica per ser feliç i gaudir dels petits moments i fer gaudir els que t’envolten, parella, fills o amics. Ja he tingut l’ocasió de parlar de l’amor de parella i de l’amor incondicional cap als fills, però mai he escrit sobre l’amistat amb majúscules, sobre els amics.

Una antiga dita deia que tu importes el que els teus amics diuen que importes. És a dir, que vals el que els teus amics estan disposats a fer per tu. Només els savis saben que l’amistat es cultiva, no podem deixar créixer l’herba al camí. Un amic és el teu alter ego, algú amb el qual es pot no fer res però gaudir-ho igualment.

Amb un amic pots pensar sempre en veu alta, perquè ho sap tot de tu i no et jutja, i sempre t’aconsellarà buscant el millor per a tu. Viure sense amics és no tenir vida. La lleialtat d’un amic sempre es manifesta en els teus pitjors moments, quan necessites que et facin riure, parlar o ballar. Un amic sap que no estàs bé inclús si li dius el contrari. Fins i tot si li dius que és un pesat, no deixarà de fer-te costat, d’estar-hi, sense demanar res a canvi. Aquestes sensacions ens donen tot tipus de beneficis per a la salut. Estar bé fa que segreguem endorfines, les hormones de la felicitat, fem fora la solitud, la depressió i els moments apàtics. Estem actius, positius i amb ganes de fer coses. Fins i tot hi ha estudis que han demostrat que estar actius allarga la nostra vida. I d’això es tracta, d’estar bé, de ser feliços i de tenir pau. No fa falta gaire més, la felicitat està en les coses petites i no és una situació transitòria, sinó petits moments. Això és tot.

Sens dubte! Que important és tenir bons amics a la teva vida!

tracking