x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

Dissolució de Naturlandia IV

Actualitzada 28/07/2020 a les 22:00
El tema de la possible dissolució de Naturlandia està a l’aire i sembla que existeixi un enfrontament entre la majoria i la minoria de la corporació laurediana. Si s’analitza una mica més a fons la situació les diferències d’opinió potser no són tantes. De la banda de Desperta Laurèdia (minoria) ens diuen que “proposen dissoldre la societat i mantenir operatives les atraccions que funcionin i que estudien les opcions i donen temps a la nova direcció”. De la banda d’UL (majoria) ens diuen que “analitzaran les activitats per saber si són viables econòmicament, tot esperant rebre els projectes del director, s’està estudiant la idea de la dissolució, tot i que demanen concreció a l’oposició per dita dissolució”. El que tinc clar és que el parc ni funciona ni funcionarà mai. Arribo a la conclusió que aquesta concreció demanada podria venir del tancament del parc d’animals (que la majoria no descarta) i l’aprofitament d’aquest espai per a altres activitats, com per exemple “berenadors”, escola de natura, passeig... he de reconèixer que l’espai està força bé. Potenciar el camp de neu. Potenciar, tal com ja s’ha fet la restauració. Millor aprofitament de la cota 1.600, per exemple amb trobades, convencions... (evidentment si la Covid ho permet). Està clar que ara mateix el tema està molt complicat, de poc hauria servit fer ertos als empleats, ja que això s’acabarà tard o d’hora. Tampoc hauria servit gaire demanar un crèdit tou a Govern, ja que aquest s’hauria de tornar i tindríem un problema afegit. Disminució del capital social per evitar la dissolució “legal”.
  • #6 De peus a terra
    (30/07/20 08:23)

    A Suissa es fan referendus per tot, el ciutadà hi està acostumat: copiem les coses democràtiques...ànims

    Respondre
  • #5 Canolic
    (29/07/20 19:54)

    I perque no fer votar al poble tal i com proposa Desperta Lauredia? Segur que no es farà!!  Visca la democràcia!!

    Respondre
  • #4 Stopfakes
    (29/07/20 15:35)

    Con esta tropa no es de extrañar que ningún país nos quiera dejar dinero.

    Respondre
  • #3 Txell
    (29/07/20 10:56)

    El 5/10/2016, el Sr. Pep Vila  va anunciar a la reunió de poble que tancar el parc costaria 26 milions d'euros. No va aconseguir salvar-lo. Tot el contrari.  Potser el bon seny demana  ja amputar, tancar. 
    “A grandes males,...”

    Respondre
  • #2 Pep
    (29/07/20 09:45)

    Calsina, has fet els números que implica tancar el parc? 

    Respondre
  • #1 Josep Maria
    (29/07/20 07:05)

    Estudis parcials i generals de viabilitat no se n'hauria de fer cap més. L'encadenament de resultats comptables, tot i les piruetes que permet la comptabilitat a l'hora de crear artificialment falsos brots verds i indicis de redreçament, i les auditories d'any rere any indiquen clarament que el parc s'ha de tancar. Part important dels votants de UL ja no volen ni sentir parlar d'abocar més diners a Naturlandia.

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts