x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
de la meva agenda

Portes tancades o portes obertes

El Déu que es revela a l’Evangeli de Jesús és un Déu que comparteix tot el que té
Pateixo l’obsessió de tenir les portes obertes. Un company em retreu que és una obsessió pecaminosa. A més, m’adverteix que aquest excés de confiança el puc pagar car. Em defenso amb la confessió que em feia l’any 1969 l’il·lustre arquitecte deixeble de Gaudí Cèsar Martinell: “A la vida, ho supero tot menys les temptacions.” Així doncs, resto amb la meva obsessió de portes obertes. Enguany fa uns 20 anys que la trobada de rectors de santuaris i de confraries d’Espanya la celebràrem al Santuari de Santa María de la Cabeza (Jaén). Un dels rectors participants em va dir: “Durant els
El més...
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts