Creat:

Actualitzat:

Aquestes eleccions ens hi juguem molt! Quin model de país volem? Volem un país pròsper i ambiciós o un país ancorat en les tradicions on, com moltes vegades hem sentit, “les coses no s’han fet mai així!”. Volem avançar en drets socials i laborals o volem una societat coaccionada? Volem polítiques participatives on la societat no sigui un efímer espectador o cada any que toqui ens limitem a votar i després durant els pròxims quatre anys ens limitem a queixar-nos de com de malament està la situació al país?

Si bé és cert que les polítiques aplicades actualment no ajuden gens a motivar les inquietuds polítiques de la població, que cada dia veu com el seu estat financer, laboral i social es deteriora més.

Però sens dubte per poder revertir la situació cal apropar la política a la realitat de les persones, cal que els polítics deixin de parlar del sexe dels àngels i que d’una vegada per totes la política estigui al servei del ciutadà i no el ciutadà al servei del polític.

El que cal és que la teva implicació sigui plena, cal que el 7 d’abril vagis a votar, cal que el 7 d’abril tu amb l’arma més poderosa que tenim els electors d’aquest país, introduint la butlleta amb el nostre vot, un vot que expressi els nostres desitjos de com volem viure, de com volem que la nostra societat es desenvolupi, si volem que la nostra opinió pugui ser presa en consideració o pel contrari passar del tema, o quedar-nos a casa i deixar que siguin uns altres els que ens dictin com ha de ser la nostra vida, el nostre salari quant de miserable ha de ser, la nostra llar, si podem o no gaudir de dos miserables dies de descans setmanals per poder gaudir de les nostres famílies.

Tu tens la resposta, tu ho pots canviar, és a les teves mans, defensa els teus interessos, tu pots. Molts altres no tenen aquesta opció!

No et quedis a casa, decideix el teu futur. Vota per una Andorra per viure i no solament per treballar.

tracking