Creat:

Actualitzat:

Les “coses” es solen fer pensant primer amb el cap, encomanant-ho a persones qualificades després i finalment estudiant-les i executant-les.

Hi ha una “cosa” que no s’ha fet precisament amb aquest ordre : la nova estació de busos.

Deixant de banda el retràs inicial en acabar l’obra, degut possiblement a que algú va oblidar posar-hi calefacció, deixant de banda també altres “problemes” arquitectònics que no venen al cas, deixant de banda també altres històries que tampoc venen al cas ...

Finalment s’ha inaugurat la nova estació de busos. (Amb el bus de la Seu, o sense).

A simple vista no em sembla malament, ni molt mal ubicada. Sembla moderna, funcional i ben integrada. Però existeixen altres “detalls” que fan pensar que no s’ha fet precisament amb la part del cos abans esmentada. En primer lloc : les taquilles (o llocs de venda de tiquets), orientades a l’exterior, amb poca cobertura medi-ambiental ( a l’hivern pot suposar un greu problema). En segon lloc : la parada de taxis (ja s’han queixat els taxistes), separada de l’estació i visiblement mal situada. En tercer lloc : l’aparcament (si s’ha d’anar a recollir algú a l’estació amb vehicles particulars, no existeixen masses llocs per deixar el vehicle a la zona propera). En quart lloc (i següents...), poden afegir altres detalls que creguin oportuns i que jo possiblement encara no he constatat. Penso que per fer el que s’ha fet amb aquesta nova estació de busos, ja estàvem be com ens trobàvem anteriorment. Ja ho diuen : “virgencita, déjame tal como estoy”.

tracking