Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
La tribuna

Puntualització

El Museu Iconogràfic em pertany des del seu inici en la seva totalitat i el senyor Jordi Pujol Ferrussola mai no hi ha tingut part, ni firma, ni disposició
Actualitzada 06/03/2017 a les 21:12
Per segona vegada –ja vaig publicar un article al Diari d’Andorra a aquest respecte l’any passat– em permeto aquest comunicat en contestació a les notícies aparegudes a la premsa el divendres 24 de febrer.

Afirmo solemnement que el Museu Iconogràfic em pertany des del seu inici en la seva totalitat i que el Sr. Jordi Pujol Ferrussola mai no hi ha tingut part, ni firma, ni disposició, com tampoc n’ha tingut mai en cap altre dels meus negocis ni en cap compte nominal meu. Tots els meus assumptes són personals i cent per cent familiars, i ningú hi té ni hi ha tingut mai firma ni disposició.

També vull afirmar amb contundència i nitidesa que mai no he tingut cap societat ni negoci amb el Sr. Pujol, a qui conec des de fa molt temps per haver practicat esport conjuntament.

Aquest tipus de situació em produeix recel i vull recordar que fa anys ja se’m va acusar penalment d’una estafa que no havia comès. En aquella ocasió certa premsa em va fer molt de mal, recordo que el Periòdic d’Andorra va anunciar el meu procés a tota plana en portada, i quan vaig ser absolt (amb costes processals a càrrec dels meus detractors) cap responsable d’aquell mitjà va tenir la deferència de presentar-me les mínimes excuses.

Avui no voldria trobar-me en una situació similar, i és que a banda de la meva persona soc cap de família i titular d’una delegació consolar per als que he de vetllar. Arribats a aquest punt i vist el caire que prenen els esdeveniments, anuncio que faig reserva pública d’accions judicials, incloses les de caràcter penal, contra qui hagi fet ús inadequat de les meves dades personals o contra qui m’hagi difamat en mitjans de comunicació.

Per finalitzar, espero que les autoritats judicials andorranes, com les de Liechtenstein i de Suïssa actuïn amb fermesa i es neguin a traspassar informacions inapropiades a altres països respecte de la nostra independència nacional.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477