Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Microrelats

Un petit relat

Tinc l’ordinador davant meu. No m’agrada escriure relats. Però ho he de fer.
Em concentraré i pensaré en alguna cosa. No em ve res al cap. Pensaré en aquelles coses que m’agrada fer: estar amb els amics…, i també en allò que faré aquesta tarda quan surti del col·legi. També penso en coses que no m’agraden gens, com venir a l’escola, m’avorreix, però si vull tenir més endavant una bona feina, ho he de fer. Els minuts passen i tinc molt poc temps, m’he de concentrar. Ja està, em surt la primera paraula, sort! Tots els altres han acabat i jo
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477