Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
La seca, la meca i...

Retorn al futur

Era a l’octubre, un dimecres a la nit, i no conduïa un DeLorean DMC-12 tunejat sinó un VW Polo de color negre força atrotinat. A uns deu quilòmetres de la frontera havia de trobar el lloc on havia fet la reserva per passar la nit, però llavors ni coneixia els carrers ni tenia apamades les dimensions del país. Em vaig fer un tip de donar voltes; vaig visitar totes les parròquies i, finalment, quan després de passar vint vegades pel mateix lloc em vaig aturar en un gual per mirar el mapa, resulta que era a la porta de l’hotel.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477