Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Microrelat

El meu germà

Actualitzada 26/05/2016 a les 17:58
    Sara Capeto_3r B EA Segona Ensenyança Santa Coloma
El meu germà... Què puc dir d’ell... Ara mateix estaràs pensant que descriuré com és el meu germà, òbviament ho faré, però segurament que no t’imagines com és.
Ell va néixer amb una deformació a la cara, li feien moltes operacions però fins ara no ha millorat. No només l’afecta a ell això, en realitat també m’afecta a mi, és el meu germà i me l’estimo igual sigui com sigui, però també m’afecta a mi com el tracten. La gent el mira amb repugnància i horror, això no ho suporto!
A l’escola tothom em coneixia per la nena que tenia un germà amb la cara deformada. El meu germà és una persona com les altres, i me l’estimo.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477