Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Microrelats

Dia 10 de novembre

Actualitzada 21/05/2016 a les 11:57
Sí, dia 10 de novembre. Dia del meu aniversari i no hi ha ningú, que trist. Avui feia 92 anys i pensava que vindria algú a visitar-me, els únics que em visiten a casa són els cucs. Sí, sé que aquí on visc és molt petit, no hi ha finestres i només una sola porta. Recordo que fa 18 anys veníeu cada dia a visitar-me i em portàveu regals, i ara, res. No demano gaire, però almenys una flor, encara que sigui de plàstic, només això. Fa 18 anys que estic mort i la meva casa és una tomba. 16 anys durant els quals no ve ningú, només hi ha una única flor podrida sobre la meva tomba.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477