Música

Talent emergent a la segona jornada de l'Andorra Sax Fest

La russa Sofiia Petrash guanya el Solo Youth Competition en la categoria D

Els tres primers guanyador en la categoria DAndorra Sax Fest

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona jornada de l'Andorra Sax Fest 2024 ha arrancat aquest matí amb els assajos dels joves saxofonistes que formen part de la categoria D del Youth Saxophone Competition. A part dels assajos, el matí també ha estat marcat pel check-in dels concursants que prendran part en la categoria Solo Sax. La russa Sofiia Petrash ha estat la guanyadora de la setena edició del Solo Youth Competition i actuarà l’any que ve en la dotzena edició de l’Andorra Sax Fest 2025. El segon classificat ha estat el també rus Artemii Bogachev i la tercera posició ha estat per la portuguesa Leonor Dias.

En aquesta edició del concurs de joves en la categoria D hi han participat un total de 28 concursants que han interpretat les peces de 'Tableaux de Provence' de Paule Maurice (mov 2 & 5) i 'Balade no II' de David Salleras.

Per primera vegada al festival i a causa del gran volum de joves inscrits, el Youth Saxophone Competition s’ha organitzat en dues jornades diferents. Aquest divendres, amb els de la categoria D i d'aquest dijous, amb els participants de les categories A, B i C.

Aquest dissabte començarà la primera ronda del Solo Sax Competition que durarà tres dies i a les 20h30 Marc Felis, guanyador del Solo Sax Competition 2023- Premi Grandvalira Resorts, oferirà un concert a l’auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Les entrades es poden comprar a través de www.andorrasaxfest.com.

tracking