Organitzat per l'alumnat d'fp d'aixovall

Homenatge al mestre mort en accident de trànsit el 2022

Es farà una cursa de muntanya en memòria de Marc Pimienta

Cartell del memorial.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alumnat del centre de formació professional d’Aixovall ha organitzat la cursa de muntanya Rocanolich-Memorial Marc Pimienta, en memòria del professor del centre que l’any passat va morir en un accident mentre practicava ciclisme. Des de l’organització han volgut, a través d’aquesta cursa, que se celebrarà dissabte 11 de maig, fer un homenatge a la passió per l’aventura i la docència de Marc Pimienta. L’organització d’aquest esdeveniment l’han impulsat els alumnes del batxillerat professional de la branca d’activitats fisicoesportives i de lleure, complementant així la seva formació escolar.

La prova consta de tres recorreguts diferents, segons el grau de complexitat: la cursa llarga de 13 quilòmetres, per als corredors més experimentats, amb més de 1.300 metres de desnivell positiu; la cursa curta de 10 quilòmetres amb un desnivell positiu de 670 metres, i la caminada popular oberta, que inclourà un acte d’homenatge a la figura inspiradora de la cursa, Marc Pimienta.

Totes les activitats del dia i les sortides de les curses tindran lloc a l’aparcament del centre d’FP d’Aixovall. Les sortides estan programades de la següent manera: la cursa llarga a les 9.30 hores, la cursa curta a les 10 hores i la caminada popular a les 10.30 hores. Les persones interessades a participar-hi poden inscriure’s a www.rocanolich.com.

tracking