CULTURA

Noves activitats familiars al Thyssen

La programació anirà al voltant de la mostra 'SONS. Analogies musicals a la pintura' inspirada en la Feria d'abril i la diada de Sant Jordi

Anunci d'activitats al Thyssen a l'abrilMuseu Thyssen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Museu Carmen Thyssen comença una sèrie d'activitats familiars al voltant de la nova mostra "SONS. Analogies musicals a la pintura” inspirant-se amb la Feria d’abril i la diada de Sant Jordi que combinen la pintura, la literatura i la música.

El dissabte 6 d'abril tindrà lloc un taller de 'Creació de ventalls de temàtica flamenca'inspirat en les pintures "Bulerías" de Joan Cardona i "La bailaora" de Manuel Benedito. Els participants podran dissenyar i decorar els seus propis ventalls de tela mentre escolten la música que s’inclou en el recorregut expositiu d’enguany, realitzat per quatre artistes andorrans (Kic Barroc, Lluís Cartes, Lluís Casahuga i Laura García) en col·laboració amb la Fundació ONCA.

El dissabte 20 d’abril es durà a terme la celebració de la diada de Sant Jordi, amb el taller 'Fem un conte?'. Per aquesta ocasió es convidarà els participants a assistir a la lectura de contes per a totes les edats, on es farà un petit repàs de grans artistes com Georgia O’Keeffe i Antoni Tàpies. Posteriorment, es desenvoluparà un taller de creació de contes on els participants hauran d'imaginar i escriure les seves pròpies històries.

Les activitats es faran a l’espai EduCarmen i els interessats poden apuntar-se a quatre sessions diferents: a les 11. 30 hores; a les 12.30 hores; a les 16 hores, i a les 17 hores. Les inscripcions estaran obertes a través del lloc web del museu o per telèfon i tenen un cost de 2 euros, que es pagaran el mateix dia del taller.

Participació en la diada de Sant Jordi del Comú d’Escaldes- Engordany

L’equipament tornarà a participar en la diada de Sant Jordi organitzada pel Comú d'Escaldes-Engordany, a la plaça Coprínceps, el mateix dia 23 d’abril. El Museu comptarà amb una paradeta, que es trobarà oberta des de les 10 hores a les 18 hores i oferirà una selecció de diversos llibres d'art, com també de productes de la botiga del museu.

tracking