Organitzacions

L'ACA tanca l'any 2023 amb 11.602 socis

Un dels objectius de l’Automòbil Club aquest 2024 és “adaptar el club a noves generacions”

L'Assemblea General Ordinària de l'ACAFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Automòbil Club Andorra (ACA) en el marc de la celebració de l’Assemblea General Ordinària ha destacat que l'any 2023 s’ha superat de nou el llindar del miler de socis. L’any ha tancat amb un total 11.602 associats que representen un 4,9% més que en l’any anterior els quals eren 11.055. El president de l’ACA, Enric Tarrado ha destacat que “l’objectiu durant aquest any 2024 és arribar als 12.000 membres”.
Per, d'altra banda, els comptes anuals han tingut un resultat positiu de 176.443 euros que es traspassaran als fons socials de l’entitat. Per l’any 2024 es preveu un pressupost de 239.556 euros.
Enric Tarrado ha expressat que un dels reptes que l’ACA vol afrontar és “adaptar el club a les noves generacions”. Actualment, la mitjana d’edat dels associats a l’Automòbil Club és de més de 60 anys i Tarrado ha assegurat que “hem d’estudiar els reptes del futur”.
El secretari general de l’ACA, Toti Sasplugas ha destacat com a novetat del 2024 l’arribada al país del Ral·li Princesa, una prova amb cotxes clàssics 100% femenina.
Finalment, Sasplugas ha posat sobre la taula el tema del 12è IMACA que és l’estudi que l’ACA realitza cada any analitzant les millores en l’àmbit de mobilitat que es poden implementar al país. En aquesta ocasió es preveu avaluar les oportunitats que podria oferir el Metrobús Victoria al Principat, un pla dissenyat per segons Sasplugas millorar "els recursos que ja tenim” com és el transport públic i tal com explica és un projecte “fàcilment traslladable a Andorra”.
tracking