POLICIA

Cinc detinguts a l'Hibernation per possessió de drogues

La policia ha controlat a 11 persones els últims dies per delictes contra la salut pública

Dos agents de policia.DdA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha informat de la detenció els darrers dies d'onze homes, nou dels quals turistes,com a presumptes autors de delictes contra la salut pública després decontrolar-los en possessió d’estupefaents.

El recompte de detinguts a l'Hibernation finalment ha escalat a 5, un més que els 4 que inicialment va avançar el Diari. Els detinguts es van tractar d’un home de 26 anys amb 0,5 grams d’èxtasi i petites quantitats d’haixix; un altre, de 31 anys, amb 4,5 grams de ketamina, 0,8 grams d’èxtasi i un gram de cocaïna; dos joves més de 26 anys, un dels quals amb 1,5 grams d’heroïna i l’altre amb 1 pastilla d’èxtasi i 1,5 grams de marihuana i, finalment, un darrer, de 19 anys, amb 0,4 grams de cocaïna.

El cos de seguretat ha comunicat que els altres sis han estat detinguts a les fronteres. A dos d’ells, de 30 i 45 anys, se’ls va detenir dijous al matí a la frontera del riu Runer amb una pastilla d’èxtasi i 0,4 grams d’heroïna. El mateix divendres durant el dia, a la frontera amb França, es van detenir tres persones més; un turista de 28 anys amb un gram d’èxtasi, 2, 5 d’haixix i 1,5 de marihuana, i dos nois més de 23 anys amb cinc pastilles d’èxtasi. Dissabte al matí, un noi de 20 anys va ser arrestat a la frontera del riu Runer amb 0,4 grams de cocaïna i per positiu de drogues i alcohol al volant amb una taxa de 0,9.

tracking