Successos

Agressió amb un got de vidre en un local nocturn del Pas de la Casa

L’autor ha estat detingut per un delicte contra la integritat física i moral

Agents del cos de policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 32 anys i no resident va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per lesions després de ferir-ne un altre amb un got de vidre durant una baralla en un local nocturn. Els fets van tenir lloc divendres passat al Pas de la Casa.Al detingut el van controlar en un primer moment els agents de circulació d’Encamp. Els darrers dies, la policia també va detenir al Pas dos nois de 19 anys i no residents. A un d’ells, com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat, per amenaces, i a l’altre, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral, per lesions. Els fets van tenir lloc la matinada de divendres després d’una forta discussió que va derivar en una agressió. Durant la intervenció policial, un dels joves va amenaçar de mort diverses vegades l’altre, que l’havia agredit prèviament.

La nit de divendres un jove resident de 22 anys va ser detingut a Andorra la Vella per dur una navalla amb la qual va intentar atracarun grup de persones al passeig del riu. Segons informa la policia en un comunicat, els agents van rebre l’avís a les 22.43 hores perquè un noi “intimidava” i exigia diners a un grup de vianants amb l’arma blanca que duia.El jove va exigir drogues idiners i va acorralar contra un dels bancs del passeig una de les persones que formaven part del grup, amenaçant-la de mort amb una navalla amb una fulla de vuit centímetres. Quan un d’ells li va plantar cara, el jove va marxar, però la policia el va localitzar uns minuts després. Els fets no van transcendir i van quedar en una temptativa de robatori i, gràcies a l’actuació ràpida dels agents, no va haver-hi cap ferit. El jove controlat s’enfronta a una condemna per diversos delictes.

A més, la policia va detenir a Andorra la Vella una dona de 49 anys després d’atropellar amb el cotxe una altra de 84. La conductora va ser arrestada com a presumpta culpable d’un delicte contra la integritat física i moral per lesions per imprudència després de fer marxa enrere mentre la víctima travessava un pas de vianants.

D’altra banda, la policia va informar ahir d’un atropellament a un vianant que es va produir a les 12.15 hores a la plaça Laurèdia, a Sant Julià, per part d’una conductora que duia un turisme amb matrícula espanyola. Segons l’informe del cos de seguretat, el vianant era un menor de 16 anys que va resultar ferit.

tracking