Consell General

Vela demana pel seguiment dels intents de suïcidi atesos a Salut Mental

Sol·licita saber quines eines té l'àrea per fer el seguiment pertinent de les temptatives

La consellera general i presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Susanna VelaPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela, ha entrat avui una bateria de preguntes relacionades amb les temptatives de suïcidi ateses per l'Àrea de Salut Mental delSAAS.

Vela ha demanat quin nombre de persones (per grups d'edat i sexe) han passat des del gener de 2022fins al dia d'avui, com també la xifra de pacients als quals s'ha fet seguiment per part de Salut Mental després del seu intent de suïcidi des del 2019 fins ara, tenint en compte el nombre de recurrències, i el nombre de suïcidis consumats. En aquestsentit,Vela també ha sol·licitat l'especificació de les einesde les qualsdisposa l'Àrea de Salut Mental per atendre i fer el seguiment pertinent de les temptatives de suïcidi.

D'altra banda, la consellera ha sol·licitat saber quantes persones han estat ateses per l'Àrea de Salut Mental delSAASdesglossat per grups d'edat i per tipus de trastorns des de gener de 2022fins al dia d'avui, així com el nombre de visitesfetesper aquestes persones, i també quin és el temps de llista d'espera per a ser atès a l'Àrea de Salut Mental delSAAS.

tracking