Consell General

Concòrdia demana pel text definitiu i el calendari de difusió de l'acord d'associació

El grup també pregunta per la creació d'una agència tributària única, la gestió de l'aigua i l'ampliació de la depuradora de Sant Julià

Cerni Escalé durant la sessió del Consell General d'ahir.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup parlamentari de Concòridia ha entrat a Sindicatura

una pregunta sobre el progrés del text definitiu de l'acord d'associació amb la Unió Europea, demanantsobre les mesures i el calendari que preveu el Govern per la seva disseminació i votació.

A més d'aquesta qüestió, el grup ha demanat per la creació d'una agència tributària única, concretament si el Govern ha dut a terme actuacions concretes i si hi ha establert un full de ruta.

La tercera qüestió que el grup porta a debat és la gestió de l'aigua,demanant sobre les mesures i el calendari que preveu el Govern per la seva disseminació i votació. En aquest sentit, el grup destaca la necessitat d'una 'Llei de l'aigua', i demana a Govern sobre el termini que preveu per disposar del Projecte de llei relatiu a l'aigua, així com quines mesures s'haurien de prendre per prevenir restriccions en els pròxims mesos, vista la manca de precipitacions i de neu.

Finalment, el grup ha entrat una bateria de preguntes amb resposta escrita relatives a l'ampliació de la depuradora de Sant Julià de Lòria.

Les quatre preguntes que hauran de ser respostes en la sessió de control del pròxim 7 de març.

tracking