Successos

Fuig d'un control i l'atrapen per entrar a un carrer sense sortida

El conductor va donar positiu en la prova d’alcoholèmia de 0,73 g/l

test, alcoholèmia, policia, test, provaPolicia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor de 29 anys, en veure la presència de la policia a la carretera general 2 a Ransol, va efectuar una maniobra brusca per canviar de sentit i va accelerar per allunyar-se del lloc. La policia va iniciar una persecució en què el conductor va fer cas omís dels senyals i va fugir a 100 quilòmetres per hora cap a Canillo saltant-se diversos semàfors i posant en risc les persones que eren al Tarter i es dirigien a un local d’oci nocturn. Durant la fugida va estar a punt d’impactar amb el mur d’una façana de l’Aldosa fins que va arribar a un carrer sense sortida, on va ser detingut. El conductor va donar un positiu en alcoholèmia de 0,73 g/l.

La policia també va arrestar a un home de 48 anys a l’exterior d’un local d’oci nocturn a Andorra la Vella quan en una baralla aquest va donar un cop de colze al rostre d’un altre home i va provocar-li una ferida que va requerir punts de sutura al llavi superior. Va ser detingut per un delicte contra la integritat.

D’altra banda, els agents van controlar dimecres un home a Andorra la Vella pels delictes contra l’honor i contra la llibertat, per insultar i amenaçar de mort els policies quan el van controlar a l’exterior d’un local d’oci nocturn en actitud agressiva i causant aldarulls.

Divendres al Pas de la Casa, un home de 23 anys va ser arrestat pels delictes contra el tràfic jurídic i contra l’administració de justícia, ja que anava indocumentat i va donar una identitat falsa, quan estava expulsat del país.

tracking