Mobilitat

El pont acaba amb 115.900 entrades de vehicles

Els dies de més afluència van ser dimecres i dijous

Cues a l'avinguda Tarragona per la presència de visitants durant el pontFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La festivitat de la constitució espanyola i de la Puríssima han portat a Andorra 115.900 vehicles, segons les xifres publicades anit per Mobilitat a les xarxes socials. El total d'entrades ha estat lleugerament superior a les previsions del servei de trànsit que n'havia anunciat unes 112.000.

Mobilitat indica que per la frontera espanyola han accedit 80.557 vehicles, i per la de França hi ha hagut aquests dies 35.343 entrades. El servei destaca que les dades totals es donaran a conèixer avui i que tal com s'esperava els dies de més afluència han estat dimecres i dijous coincidint amb la festivitat al veí del sud.

L'arribada de turistes ha provocat cues quilomètriques en les carreteres d'accés al Principat des de territori espanyol amb retencions de més de 10 quilòmetres que han afectat l'N-145, l'N-260 i la C-14 durant la setmana passada. Els problemes per circular van afectar també les parròquies centrals durant tots els dies del pont i ahir diumenge es van produir cues per sortir del Principat des del matí.

tracking