temporada d'hivern

Les estacions d'esquí obriran el 5 de desembre

L'estrena parcial prevista per a demà s'ajorna i Arcalís ha tancat fins al dimarts

Pistes del Pas de la Casa aquesta tardaGrandvalira webcam

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les precipitacions de pluja de les darreres hores han obligat a traslladar la data d'obertura de les estacions de GrandvaliraResorts. Grandvalira i Pal Arinsal, si les condicions meteorològiques ho permeten, obriran el dimarts 5 de desembre. Tanmateix, Ordino Arcalís romandrà tancadafins ala mateixa dataa causa del'evolució dels darrers episodis meteorològics. De la mateixa manera han comunicat queproperamentes comunicaran de nou les condicions d'obertura.

D'altra banda, L'Abarset inicia la temporada avui,tal comestava previst tant l'après-skicom el restaurant que oferirà dinars i sopars. La festa "preopening" serà demà, amb la DJ uruguaiana,TaniaVulcano, la qual anirà seguida d'una agenda amb festes i DJ de referència.

L'activitat de la visita al Pare Noel a Pal Arinsal, al sector de Canillo de Grandvalira i a la Cabaneta d'Inclesd'EpicAndorra continua amb el calendari previst. Ambdues estacions obriran puntualment els telecabines de la Massana i Canillo per poder dur a terme aquesta activitat.

La Coma d'Ordino Arcalís aquesta tarda

tracking