L'estalvi i la sensibilització pel medi natural centren el 17è concurs d'iniciatives ambientals

El segon premi de la categoria Ciutadania i empreses ha quedat desert

Entrega de premis del Concurs d'Iniciatives AmbientalsComú Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Escaldes-Engordany i el Govern han entregat aquesta tarda els premis 17è concurs d'Iniciatives Ambientals. Tot i la particpació els concursants el segon premi de la categoria ciutadania i empreses ha quedat desert.

El primer premi de la categoria Ciutadania i empreses s’ha concedit a Be Forest per la presentació del projecte "Siguis bosc: el bosc i la muntanya cuiden l’aigua, i tu?". Aquesta iniciativa busca sensibilitzar a les persones respecte al medi ambient i la relació que hi tenim mitjançant banys de bosc.

Pel que fa la categoria Escoles, el segon premi ha estat per a l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Ordino per la presentació del "Projecte de reducció del consum energètic". Aquesta iniciativa busca reduir el consum energètic del centre escolar mitjançant una monitoratge de la temperatura a l'aula en col·laboració d'Andorra Recerca i Innovació.

Pel que fa el primer premi de la categoria Escoles s’ha concedit al Lycée Comte de Foix per la presentació del projecte "Estudi i construcció d’una placa solar aerotèrmica per a habitatges". Aquesta iniciativa busca optimitzar l’ús d’una font d’energia renovable com la solar per tal de contribuir a la climatització d’un habitatge.

A l’últim, el premi especial entorn la temàtica de l’aigua s’ha concedit a l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Andorrana per la presentació del projecte “Reduïm l’aigua que no consumim”. Aquesta iniciativa busca sensibilitzar a 4.200 alumnes d'escoles d’Andorra respecte a la utilització de l’aigua sobrant en els àpats alimentaris.

tracking