Bisbat d'Urgell

Cinc projeccions en la setmana del cinema espiritual

Les pel·lícules escollides són 'Belle', 'El peor vecino del mundo', 'Trash, ladrones de esperanza', el curt 'Tirites' i 'Belfast'

Quatre projeccions i concurs de curts a la nova edició del cicle de cinema espiritualANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La delegació d'Ensenyament del Bisbat d'Urgell organitza del 6 al 10 de novembre la 12a edició de la setmana del cinema espiritual, que tindrà lloc a les sales de projecció dels cinemes d'Illa Carlemany. El cicle, dirigit als alumnes de 5è i 6è curs de primera ensenyança primària i als alumnes de secundària i batxillerat, projectarà en horari de matins les pel·lícules 'Belle', 'El peor vecino del mundo' i 'Trash, ladrones de esperanza'. En la sessió d'adults, d'entrada gratuïta i celebrada dijous 9 de novembre a les 20.30 hores, es projectarà el curtmetratge 'Tirites', en honor a la celebració dels 800 anys de la troballa de la talla de la verge de Canòlich. Posteriorment, els assistents podran veure la pel·lícula 'Belfast'.

El bisbat recalca que l'any passat van assistir a les projeccions més de 3.000 joves i infants i apunta que aquestes estan obertes a tots els alumnes, i no només els inscrits a l'assignatura de religió. En aquest sentit, asseguren que totes les projeccions escollides aborden temàtiques essencials com són el sentit de la vida i de la mort, les relacions personals i els camins de l'amor, o la justícia, entre d'altres.

tracking