Guerra

Espot condemna els atacs a Israel

El cap de Govern, en nom també de Govern, expressa "suport i solidaritat a les autoritats i a la població civil israelianes"

Reunions de treball amb l'ambaixadora d'Israel, Rodica Radian GordonFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, ha publicat aquest matí un missatge a les xarxes socials de condemna als "atacs terroristes perpetrats en diversos llocs d'Israel". Espot, en nom de l'executiu i en el seu propi, ha expressat "el nostresuport i solidaritat a les autoritats i a la població civil israelianes". En un segon tuit publicat hores després, Espot ha apel·lat també a "frenar l'escalada de violència i respectar el dret humanitari internacional i desplegar tots els esforços diplomàtics per protegir les poblacions civils tant d'Israel com de Palestina". El conflicte bèl·lic va començar ahir, quan el grup militantpalestíHamásva atacar amb coets Israel i hi vainfiltrardesenes de milicians.

Govern informa que el telèfon d'emergències consulars del ministeri d'Afers Exteriors és el +376 324 292 i demana contactar-hi si se sap d'algun ciutadà que es trobi desplaçat a Gaza.

tracking