Política

Carine Montaner va rebre 27.812 euros com a consellera el mandat passat

La parlamentària no adscrita durant la legislatura passada tenia una dotació per pagar assessoraments i altres despeses de funcionament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera general d’Andorra Endavant Carine Montaner va rebre una dotació de 27.812 euros del Consell General com a parlamentària no adscrita al llarg de la legislatura passada. Els comptes de la parlamentària laurediana, amb les liquidacions rebudes per part del Consell General al llarg dels darrers dos anys, es van fer públiques ahir al butlletí del Consell General. L'assignació es fa per abonar assessoraments com treballs d'advocats i altres despeses de funcionament.

Segons la informació continguda en aquesta publicació, la consellera general, que va quedar com a consellera no adscrita després d’abandonar el grup parlamentari de terceravia, va rebre, el març del 2021, 4.553 euros, mentre que el juliol del 2021 en va cobrar 7.268, sent aquesta la mateixa quantitat que va ingressar els mesos de març i de juliol del 2022.

L’exercici del 2023 Montaner va rebre dues transferències del Consell General, una de 1.211 euros al gener i una altra de 242 euros al febrer, segons indica la liquidació publicada al Butlletí del Consell.

tracking