Reestructuració

Marc Saura nomenat secretari d'Estat d'Empresa

Miquel Haro serà director del departament de Transformació Digital, Cristina Antelo dirigirà el d'Urbanisme i David Palmitjavila el de Territori

Marc SauraXarxes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elconsell de ministresha aprovat avui el nomenament de Marc SauraBenazetcom a secretari d'Estat d'Empresa, Diversificació Econòmica i Innovació, i d'EsterCervóscom a secretària d'Estat d'Afers Socials. Sauraés nascutel 1992 i graduat en Economia.Recentment,havia treballat com a auditor intern a Mora Banc.

L'executiu també ha aprovat avui l'estructuració interna de nou ministeris. Per una banda, s'ha ratificat Carles Miquel com a director de l'Oficina de l'Energia i del Canvi Climàtic, que també suma la direcció dels departaments d'Energia i Transports. D'altra banda, MiquelHaroha estat escollit nou director del departament de Transformació Digital en relleu d'Albert Verdú. Tanmateix, Govern ha ratificat el càrrec de Joan CarlesVillaverdecom a director del departament d'Afers Socials i ha aprovat el nomenament de Josep Lluís Pujol a la directiva de Seguretat Industrial, Registres i Vehicles.

Dins del ministeri de Territori i Urbanisme, CristinaAnteloha estat escollida directora del departament d'Urbanisme i DavidPalmitjavilaal capdavant del de Territori. A més, s'ha ratificat el fins ara director d'Agricultura, Josep Casals, qui canvia la nomenclatura a director del departament d'Agricultura i Ramaderia.

tracking