canvis a la parapública

La CASS tindrà un ginecòleg i un dermatòleg més en cartera

El consell d’administració aprova per unanimitat el nomenament d’Escoriza, que assumirà la direcció de la Seguretat Social l’1 de juny

Josep Escoriza és nomenat director de la CASS.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La seguretat pública tindrà properament un nou ginecòleg, un dermatòleg i un metge generalista. Així ho va anunciar ahir la CASS en un comunicat després que el consell d’administració aprovés la proposta del ministeri de Salut per signar el conveni amb la Seguretat Social “dones les necessitats actuals i de futur”.

D’altra banda, el consell d’administració també va nomenar ahir per unanimitat Josep Escoriza com a nou director de la CASS i agafa el relleu de Joaquima Sol per jubilació, tal com va avançar el Diari la setmana passada. Escoriza començarà a treballar l’1 de juny i assumirà la direcció a partir de l’1 de juliol.

El nou director està format en enginyeria de camins, canals i ports per la Universitat Politècnica de Catalunya i està certificat com a analista financer europeu. Els darrers anys ha treballat a Crèdit Andorrà com a director d’organització i responsable del canvi de plataforma tecnològica de l’entitat bancària. Fins al moment era vocal de l’AFA, càrrec que ha abandonat amb el nomenament com a director perquè, tot i no existir cap incompatibilitat en mantenir-lo, considera que la responsabilitat a la Seguretat Social demana dedicació plena.

El consell considera que la trajectòria d’Escoriza aportarà “la seva experiència en els reptes de la CASS, com són continuar sent un referent de l’e-administració i l’adaptació a la UE.

tracking