Comissats 5.400 paquets de cigarrets

Els dos detinguts són de nacionalitat francesa i han passat a disposició judicial

Comissats 5.400 paquets de cigarretsGUÀRDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La guàrdia civil espanyola va comissar el passat cap de setmana prop de 5.400 paquets de cigarretes. Una operació que es va dur a terme a Pont de Bar, segons va informar ahir el cos. De fet, la guàrdia civil va intervenir exactament 5.390 paquets de cigarretes de tabac de contraban de diverses marques, així com 496 grams de picada de tabac, 15 litres de begudes alcohòliques i 3.032 euros en metàl·lic.

La intervenció es va produir a les sis de la tarda quan els agents es van adonar de la presència d’un vehicle Nissan amb matrícula francesa, el qual estava ocupat per dues persones i circulava a gran velocitat per la zona en qüestió. Un cop va arribar el turisme a l’altura dels agents, aquests van procedir a demanar-los la identificació, moment en el qual el conductor va accelerar i va intentar envestir l’agent, per posteriorment fugir a gran velocitat. Després de la persecució en la mateixa direcció, la policia va poder interceptar el vehicle a l’altura d’una intersecció a l’N-260. Va ser allà quan el vehicle va ser sorprès per una altra patrulla. Si bé els dos integrants del vehicle van intentanr fugir un altre cop, en aquella ocasió no van poder complir el seu objectiu. Després de donar-se un cop, el vehicle va quedar immobilitzat i, en aquell moment, els agents van procedir a la seva detenció immediata.

A disposició judicial

Un cop els dos detinguts van ser traslladats a les dependències policials, es va procedir a la detenció d’ambdós individus de nacionalitat francesa pels delictes de contraban, atemptat contra els agents de l’autoritat i contra la seguretat viària. D’altra banda, en el moment de la detenció es va descobrir que a més de tot el material requisat el vehicle també comptava amb diverses plaques de matrícula falsificades, corresponents a un cotxe de la mateixa marca i model. Per aquest motiu, a més dels delictes esmentats també se’ls va imputar un delicte de falsificació de plaques de matrícula.

En aquest sentit, el cos de policia espanyol va informar ahir que els detinguts han passat a disposició judicial del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número tres de la Seu d’Urgell.

Un vehicle de la guàrdia civil durant l'actuació.

tracking