Una ordinació regularà el trànsit de camions a l'abocador de la Rabassa

El comú lauredià vol minimitzar les molèsties que pateixen els veïns de la zona

Tot està a punt perquè l'abocador de la Rabassa es pugui ampliar.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de Sant Julià de Lòria ha redactat una ordinació que regula els horaris en què podran transitar els camions que vagin a dipositar terres a l’abocador de la Rabassa amb l’objectiu de minimitzar les possibles molèsties que es puguin causar als veïns de la zona. Així, per exemple, la intenció és no permetre la circulació dels vehicles abans de dos quarts de deu del matí “per facilitar que es pugui baixar a les escoles i a la feina”. “Que l’abocador sigui comunal és positiu, perquè el comú podrà controlar des del trànsit fins al volum de terra que es podrà transportar”, va manifestar ahir Majoral.

El cònsol va explicar també que “el Govern té avui tot el que ha sol·licitat” perquè es faci l’ampliació d’aquest abocador, tot i que va reconèixer que hi ha hagut una “demora importat” per part dels tècnics que té contractats el comú per aportar “un complement d’informació que havíem demanat”. Majoral veu possible que a mitjà termini l’abocador de la Rabassa només aculli terres de les obres de Sant Julià, si finalment es posa en marxa una instal·lació d’aquest tipus a cada parròquia, com es va apuntar des de les files demòcrates durant la darrera campanya electoral. “Penso que això és el que més sentit comú tindria”, va opinar el cònsol.

D’altra banda, Majoral espera que aquesta legislatura es faci el vial lauredià, tenint en compte que són moltes les persones de la parròquia elegides per a càrrecs polítics. “Si no és ara ja no serà mai”, va dir Majoral, que va recordar que tots els partits es van comprometre a fer aquesta obra.

tracking