Abandonen el cadàver d'un contrabandista a un forn de pa de l'Ospitalet

L'home va morir a la muntanya per hipotèrmia i els seus companys el van dur fins l'establiment

L'HospitaletGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un propietari d'un forn de pa de l'Ospitalet es va trobar un cadàver d'un contrabandista de tabac a la porta del seu establiment l'estiu de de l'any passat. El forner ha explicat en un reportatge la seva vivència a mitjans de comunicació francesos assegurant que els contrabandistes passen habitualment pel seu comerç i "mai hi ha hagut cap mostra de violència contra els treballadors" però "espanten els clients perquè els hi tenen por", explica el propietari David.

Els fets van ocórrer una matinada, concretament a les 6 del matí, quan en David va sentir cops a les portes del seu establiment. La sorpresa va arribar quan va anar a obrir la porta i uns contrabandistes li van dir que un company necessitava assistència, va dipositar l'home al terra i van marxar. El propietari del forn rememora que el contrabandista ja estava mort i havia perdut la vida per hipotèrmiaal no podersuperar la congelació durant el seu pas per la muntanya a la nit. Els seus companys van decidir transportar el cadàver perquè no se'l mengessin els animals i el van deixar a la porta del forn de pa.

Aquest és un dels fets que estan inclosos en el recull de queixes dels ciutadans de l'Ospitalet que han fet arribar a les autoritats per demanar que s'ubiqui un destacament de gendarmes al municipi.

tracking