cultura

Andorra estarà a la Fira del Llibre de Madrid per primer cop

En total s’oferiran al públic uns 100 títols en català i castellà

El cartell que promociona la Fira del Llibre de Madrid.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira del Llibre de Madrid, que tindrà lloc del 26 de maig a l’11 de juny al parc del Retiro, comptarà enguany per primera vegada de forma oficial amb un estand amb representació andorrana. El ministeri de Cultura, Joventut i Esports, a través de l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques, va informar ahir de la decisió i va detallar en un comunicat que a l’estand “s’agruparan editors membres de l’Associació d’Editors d’Andorra”.

La Fira del Llibre de Madrid és un dels esdeveniments literaris més importants de l’estat espanyol, organitzat per l’Associació de Llibreries de Madrid, en estreta col·laboració amb l’Associació d’Editors de Madrid i l’Associació de Distribuïdors FANDE. Segons va detallar l’executiu, “els objectius de la presència d’Andorra són promoure el sector editorial del Principat, presentar les publicacions que directament o indirectament s’han fet amb suport institucional i, d’aquesta manera, exposar i donar a conèixer a públics diferents la varietat d’escriptors i editors del país”.

Concretament, els editors que hi prendran part són Publicacions del Govern d’Andorra, Editorial Andorra, Aloma Editors, Anem Editors, Mesclant Editors, Trotalibros Editorial, Editorial i Acadèmia Masegosa i Editorial Medusa. En total s’oferirà al públic madrileny prop de 100 títols en català i castellà.

tracking