Montaner pregunta al Govern pel "malestar" dels treballadors del transport sanitari

Andorra endavant ha presentat aquest matí al Consell General la pregunta escrita amb resposta

Grup parlamentari Andorra EndavantAndorra Endavant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La consellera general d'Andorra Endavant,CarineMontanerha presentat aquest matí una pregunta amb resposta escrita al Govern a tràmit del Consell General. L'escrit és a causa del "malestar" dels treballadors del transport sanitari assistit i no medicalitzat.

Montaner indica que els treballadors de transport sanitari assistit i no medicalitzat d'Andorra van demanar reunir-se amb Andorra Endavant de manera urgent per transmetre el malestar d'una part del col·lectiu "per les planificacions indegudes i el no respecte dels drets laborals i dels acords pactatsanteriormentamb la darrera adjudicatària, ambulànciesADP". Des d'Andorra Endavant van rebre els representants del col·lectiu el dilluns 15 de maig i els van donar una carta. Carine Montaner explica que els hi van recomanar reunir-se amb tots els grups parlamentaris per tal que tots els representants de la cambra estiguin al corrent de la situació.

Desdel partit demanen al Govern: si està assabentat del malestar dels treballadors d'aquesta empresa que reclamen condicions de treball d'acord amb els drets laborals pactats anteriorment.Si preveu reunir-se amb el col·lectiu i amb l'empresa per tal de parlar dels problemes esmentats i trobar solucionsen breu. I si "tenint en compte els problemes reiterats des de fa anys entre una part del col·lectiu d'aquests mateixos treballadors i les empreses adjudicatàries successives que han prestat l'esmentat servei, es pregunta al Govern si té previst en un futur absorbir aquest servei dins delSAAS".

tracking