Joaquín i Estefanía a 'First Dates'.Mediaset

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Joaquín i l’Estefanía, tots dos residents a Andorra, van ser els protagonistes d’una de les cites del programa de televisió First Dates emès dimecres. Ara bé, tot i compartir el mateix lloc de residència, no va sorgir la química entre ells, sobretot per una de les parts. Mentre que el Joaquín es mostrava del tot còmode durant la cita i assegurava que estava disposat a seguir coneixent l’Estefanía, la soltera afirmava que no era el seu prototip: “M’agraden més durs. El veig tovet com a home.”

L’Estefanía té 47 anys. Ha estat casada i té tres fills, i explicava que totes les seves parelles li han estat infidels. El Joaquín té 50 anys i durant la cita confessava que ha tingut “molt males experiències a les aplicacions de lligar” i prefereix conèixer algú cara a cara.

La primera impressió de l’Estefanía no va ser gaire bona. “No és el que m’esperava”, deia, i a mesura que avançava la cita encara ho tenia més clar. En algun moment, el tema de conversa de la parella es va centrar a Andorra. El Joaquín assegurava que no s’esperava coincidir amb algú del Principat al reality. “Andorra és un mocador”, deia l’Estefanía, i també lamentava que al Principat “cal treballar molt perquè no hi ha atur com a Espanya”.

“No fem bona parella”, recalcava ella. “Ens hem d’anar coneixent més”, insistia ell. En la decisió final, el Joaquín volia tenir una segona cita amb ella, però com era d’esperar l’Estefanía el va rebutjar.

tracking