Consell General

Escalé es desmaia durant el discurs d'investidura

El conseller de Concòrdia s'ha aixecat pel seu propi peu i la sessió es reprendrà demà a les 9.30 hores per "facilitar la seva total recuperació"

Cerni Escalé assegut després del desmai mentre feia el discurs d'investiduraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat a cap de Govern per Concòrdia, CerniEscalé, s'ha desmaiat enmig del discurs d'investidura. El parlamentari encara no portava ni mitja hora de discurs quan ha començat a indisposar-se i ha caigut. Els membres de la sindicatura, asseguts al costat, l'han ajudat ràpidament i han permès esmorteir el cop. Al cap d'uns minuts,Escaléja s'ha aixecat pel seu propi peu i ell mateix ha dit a tothom que estava bé i ha demanat disculpes. El desmai hauria estat causat la calor, segons ha publicat Concòrdia a les xarxes socials.

El síndic general, Carles Ensenyat, ha suspès la sessió inicialment durant una hora iEscaléha estat esperant ser revisat per un metge. Tot i que s'havia anunciat que la sessió es reprendria a les 16 hores, el Consell General finalment ha informat que el discurs del candidat per Concòrdia es farà demà a les 9.30 hores. La decisió s'ha pres "perfacilitarla total recuperació d'Escalé", segons indiquen a través de Twitter.

tracking