Successos

La policia investiga si els vídeos de Ferrariman són constitutius de delicte

El cos està analitzant les darreres aparicions a les xarxes per veure si poden suposar una infracció

Frame del vídeo de FerrarimanFerrariman

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de Policia està “analitzant” els vídeos de Ferrariman per veure si poden ser constitutius de delicte. Després d’una de les darreres aparicions del resident on assegura que “m’acaben de trucar dient que hi ha un [ciclista] que ha sortit de l’UVI i ja no està en perill; hem de ser legals i no atribuir-nos mèrits que no toquen” –mentre retira un adhesiu del seu vehicle que serveix per fer una espècie de recompte–, el cos ha assegurat en una piulada que “ahir ja vam fer arribar els vídeos a qui correspon”.

Així fonts de la policia detallen que el treball que s'està duent a terme és una anàlisi de les imatges per veure si les seves declaracions poden ser constitutives de delicte. Per la seva banda, XavierCaballol, més conegut com a 'Ferrariman', ha respost amb un altre vídeo on assegura que "faig humor sobre ciclistes, peròen cap cas els desitjaria la mort ni cap mal ni comptabilitzaria morts".

Els vídeos han creat polèmica a les xarxes socials, amb piulades com la de David Astrié, cònsol major d'Andorra la Vella, que ha publicat "no havia perdut mai cap amic ciclista degut un accident entre un vehicle i una bicicleta. Ahir, molts ens vam acomiadar del Marc Pimienta. Avui he de veure com un MISERABLE juga amb la vida de gent amb bicicleta?".

Cal recordar que Caballol ja va ser jutjat i obligat a demanar disculpes, a més d'haver de pagar una multa de 1.500 euros, pels vídeos que va publicar insultant i menystenint tant els policies com els agents de circulació.

tracking