empreses

Montmantell comunica als treballadors que fa fallida

El personal temia aquest final i confia a cobrar la nòmina de l’abril

Diversos autobusos de la companyia.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors de Montmantell no aniran avui a treballar. L’empresa els va comunicar ahir que fa fallida a causa dels problemes que arrossega, bàsicament a causa de la situació que va viure la Hispano Andorrana –en fallida i cessació de pagaments–, que formava part del grup de transport de viatgers Montmantell des d’aproximadament l’any 2000 i juntament amb Camino Bus explotava la línia de transport regular que cobreix el trajecte entre la Seu d’Urgell i Andorra.

Els treballadors estaven ahir desfets, però la notícia no va ser cap sorpresa. L’empresa ja els havia informat de la delicada situació financera per la qual passava i es va comprometre a tenir-los informats de tot. Ahir va ser el final que mai haurien volgut, perquè molts d’ells fa molt temps que eren a Montmanell i estaven contents amb el tracte i l’ambient de treball.

La quinzena de treballadors confien a cobrar la mensualitat del mes passat. El Diari va contactar amb alguns d’ells però no van donar gaires detalls sobre la indemnització i altres conceptes que han de negociar amb la companyia. El sentiment era de desànim amb una escletxa d’esperança conscients que la seva professió és molt preuada, fins al punt que s’han anat a buscar xofers al Perú i, per tant, confien a tornar a treballar ben aviat.

Precisament aquest és un dels motius que fan que el Quart Bus de Sant Julià de Lòria canviï avui d’empresa concessionària, segons va anunciar ahir la corporació a les xarxes socials. El servei el prestarà momentàniament Andbus. Montmantell tenia com a línies regulars el trajecte fins a Lleida i el de la Costa Daurada.

Transport escolar

El BOPA ha publicat aquest matí un edicte on es fa públic la resolució del transport escolar de la Hispano Andorrana a causa que l'empresa s'ha declarat en fallida. D'altra banda, també s'ha compartit avui a través del mateix portal, la modificació del passat edicte, per contractar empreses de transport públic necessàries per prestar el servei de transport escolar.

tracking