x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
televisió

El 'MasterChef' de Grau Roig va tenir 1 milió d'espectadors

Els aspirants van cuinar per a un centenar d’esquiadors
Emissió del programa de 'MasterChef' a Grandvalira.

Emissió del programa de 'MasterChef' a Grandvalira.

Emissió del programa de 'MasterChef' a Grandvalira.

rtve
Actualitzada 30/04/2023 a les 12:12
El programa de cuina de RTVE MasterChef rodat a les pistes de Grandvalira, concretament a Grau Roig, va tenir més d’1,1 milions d’espectadors. Es tracta de la segona vegada que el programa culinari instal·la els fogons al Principat, després que el 2015 ubiqués una de les seves proves a l’Hotel Hermitage. Aquest cop, l’escenari van ser les pistes de Grau Roig, en una gravació que es va fer en plena temporada d’esquí, tot i que el programa va ser emès el 18 d’abril passat.

Els aspirants a l’onzena edició de MasterChef van haver de preparar un menú d’alta muntanya del xef de La Rioja Francis Paniego, que compta amb dues estrelles Michelin i tres sols Repsol, i des del 2019 assessora l’Sport Hotel Hermitage & Spa, ubicat a peu de pistes a Soldeu. Els degustadors van ser un centenar d’esquiadors i amants de la munta-nya, entre aquests l’esquiador olímpic Joan Verdú, el pilot del Dakar Albert Llovera, els pilots de MotoGP i residents a Andorra Aleix i Pol Espargaró, i el youtuber Willyrex. També van ser comensals de luxe els xefs Josep Maria Kao, que entre altres és propietari del Kao Soldeu, i José Antonio Guillermo Velaz, del restaurant Odetti Bistro d’Escaldes-Engordany.

El programa va servir per promocionar Andorra, mostrant el MagicFliss i la tirolina de Grandvalira, el camp de golf més alt d’Europa i l’oferta ludicotermal.
Etiquetes
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts