a la sala sergi mas

Crida als adults per no callar davant de l'assetjament escolar

Hi participaran víctimes i un assetjador

L'assetjament es pot denunciar en una app.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’assetjament escolar serà el protagonista d’una jornada que dimarts vinent se celebra a la sala d’exposicions Sergi Mas, a Sant Julià de Lòria. L’acte, organitzat per l’Associació en Defensa del Jovent en Risc d’Andorra (Adjra) i la Creu Roja, intenta ser una crida a la societat per evitar la passivitat quan s’observen actes d’assetjament en general.

Per això, el lema de la jornada és I tu què fas? Que no fas res. L’acte vol ser molt interactiu i donar veu a especialistes, però sobretot a les víctimes. Parlaran joves per explicar les seves terribles històries d’assetjament i també un jove que s’autodefineix com antic assetjador, que explicarà les seves vivències i que no sentia que estava fent mal a altres persones.

L’acte començarà a les 19 hores i el públic també hi participa. La intenció, a banda de remarcar les experiències humanes, és transmetre el missatge que l’assetjament és present cada dia en qüestions molt quotidianes, com als viatges en el transport públic, al menjador de les escoles, als parcs, i que d’alguna manera els adults s’han d’implicar i no respondre amb el silenci davant de situacions que passen. Hi participaran mares de joves assetjats i parlaran de les dificultats que han patit, una psicòloga i un advocat, que advertirà que l’assetjament està castigat.

tracking