Govern

Gallardo es converteix en cap de Govern en funcions

Víctor Filloy assumirà el ministeri de Turisme i Maria Ubach el d'Administracions Públiques fins a la constitució del nou executiu

El ministre Jordi Gallardo en la compareixença d'aquesta tardaSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavier Espot ha delegat aquest matí les facultats del càrrec de cap de Govern en funcions a Jordi Gallardo, ministre de Presidència, Economia i Empresa en funcions, fins a la constitució de l'executiu de la propera legislatura. En un document publicat en un BOPA extra d'aquest matí i signat per Espot, també es fan oficials els cessaments dels ministres en funcions elegits en les eleccions generals del 2 d'abril del 2023.

Així, el ministre de Turisme i Telecomunicacions en funcions, Jordi Torres, i la ministra d'Administracions Públiques i Participació Ciutadana en funcions, Trini Marín, han cessat definitivament com a membres del Govern el dia de la sessió constitutiva del proper Consell General. VíctorFilloy, ministre de Territori i Habitatge en funcions, i Maria Ubach, ministra d'Afers Exteriors en funcions, seran els encarregats d'assumir elministeride Turisme i d'AdministracionsPúbliques, respectivament, fins a la constitució del nou executiu.

tracking